Η ενασχόλησή μας με τη μελέτη της Κτηνιατρικής Επιστήμης ξεκινάει με τη «Το Σώμα των Κατοικίδιων Ζώων» που εστιάζεται στη δομή και στη λειτουργία του σώματος των ζώων. Το συγκεκριμένο αντικείμενο αναλύεται συγκριτικά για όλα τα κατοικίδια ζώα και τον άνθρωπο, με πολλές αναφορές στη σχέση μεταξύ Φυσιολογίας και Παθολογίας, με ετυμολογικά σχόλια για την προέλευση των ανατομικών όρων, και με πολλές επεξηγήσεις.

Το συγκεκριμένο βιβλίο γράφτηκε με τη φιλοδοξία να αποτελέσει το πρώτο μίας σειράς με τίτλο «Η Κτηνιατρική για Όλους» που θα καλύπτει συνοπτικά όλα τα αντικείμενα της Κτηνιατρικής. Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα σπουδών των περισσότερων κτηνιατρικών σχολών στον κόσμο, μετά την Ανατομία και Φυσιολογία Ζώων, η εκπαίδευση στην Κτηνιατρική Επιστήμη συνεχίζεται με την Κτηνιατρική Μικροβιολογία, τα Λοιμώδη Νοσήματα των Ζώων, και την Κτηνιατρική Παθολογία. Υπό αυτή την έννοια είναι μάλλον σαφές ποια άλλα βιβλία θα μπορείς να περιμένεις στο μέλλον από το DrHippocrates.com!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την εξασφάλιση της ορθής λειτουργίας της και την απομνημόνευση των επιλογών σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας συμφωνείται στην χρήση των cookies. Δεν πουλάμε δεδομένα σας σε τρίτους, Zητάμε μόνο προσωπικά στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την παροχή μιας υπηρεσίας.