Στόχος

Στόχος του DrHippocrates.com είναι να καθοδηγήσει το κοινό του στην αντίληψη του δόγματος της Ενιαίας Υγείας, ότι  δηλαδή η προστασία της υγείας πρέπει να προσεγγίζεται βάσει της αμφίδρομης αλληλεπίδρασης μεταξύ ανθρώπου , ζώων και περιβάλλοντος. Αυτό σημαίνει ότι η φυσιολογία , η παθολογία και η γενετική υπόκεινται ουσιαστικά ακριβώς στις ίδιες αρχές τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα ζώα, και βρίσκονται σε “ανοιχτή επικοινωνία” με το περιβάλλον.

Σε ότι αφορά την προστασία της υγείας, ο άνθρωπος ,τα ζώα και το περιβάλλον συνιστούν αναπόσπαστα στοιχεία ενός ενιαίου συνόλου!

dr hippocrates

Προσέγγιση

Η προσέγγιση που ακολουθείται στο DrHippocrates.com είναι επαγωγική: η Κτηνιατρική Επιστήμη χρησιμοποιείται ως μέσο για την κατανόηση του δόγματος της «Ενιαίας Υγείας» και για τη συγκριτική μελέτη ζώων και ανθρώπου, αναφορικά με την Ανατομική και τη Φυσιολογία, την Παθολογία και την Εθολογία (συμπεριφορά).

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την εξασφάλιση της ορθής λειτουργίας της και την απομνημόνευση των επιλογών σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας συμφωνείται στην χρήση των cookies. Δεν πουλάμε δεδομένα σας σε τρίτους, Zητάμε μόνο προσωπικά στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την παροχή μιας υπηρεσίας.